Kuka

Toimin Acumen pääkouluttajana ja konsulttina. Olen työskennellyt monipuolisissa konsultoivissa kehitystehtävissä eri asiakkuuksissa jo vuodesta 2011. Näiden vuosien aikana olen toiminut mm. sisäisen toiminnan kehittäjänä, projektipäällikkönä, valmennusohjelmien suunnittelijana- ja koordinaattorina, myynti- ja markkinointityössä, fasilitaattorina ja kouluttajana.

Kouluttajana innostun siitä kun haastamme itseämme ja  uskallamme heittäytyä.  Tällöin oppimiselle ja oivallukselle tulee luoda turvallinen tila. Koulutuksissani ratkaisut rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa.

Kokemukseni usealta eri toimialalta (teollisuus/IT/valmennus) näkyy käytännön työssäni kykynä soveltaa ja hallita kokonaisuuksia. Työssäni olen hyvin asiakasorientoitunut ja ratkaisukeskeinen. Tästä osoituksena on korkea mitattu asiakastyytyväisyys toteuttamieni projektien ja valmennusten osalta. Koulutustaustani ansiosta ymmärrän myös ihmisen psykologiaa, joka on erityisen tärkeää muutostilanteissa. Yhteistyö on kaiken toiminnan ytimessä ja projekteissani se näkyy käytännönläheisenä- ja osallistavana johtamistapana.

 

KOULUTUS

  • Kasvatustieteen maisteri, Jyväskylän yliopisto. Sivuaineet johtaminen ja psykologia
  • PRINCE2 Foundation (projektijohtamisen sertifikaatti)
  • ITIL Foundation (IT palvelujohtamisen sertifikaatti)
24 elokuun, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *